torsdag 31 oktober 2013

Familytime


DSC_1662 DSC_1668
3 dagar på äventyr med familjen, vi startade vår lilla tripp på Tom Tits i Södertälje. Verkligen ett ställe att rekommendera mycket att upptäcka och experimentera och väldigt uppskattat av barnen.
Efter det tog vi oss till hotellet i Saltsjöbaden, passade på att bada i spaanläggningen dom hade på hotellet, en lagom stor pool, bubbelpool och bastu och vi hade turen att ha allt för oss själva, lyxigt och kul för barnen.
DSC_1673 DSC_1687 DSC_1708
På tisdagen tog vi oss med pendeltåg och djurgårdsfärjan till Vasamuseet, ett ställe vi aldrig varit på någon av oss. Väldigt intressant tyckte vi alla i familjen och kul att hitta på saker som faller alla i smaken. Efter det blev det lite shopping i väntan på att lillasyster med sällskap skulle sluta jobba och äta middag med oss. Mycket trevligt då vi inte träffas så ofta. Sen tunnelbana och pendeltåg tillbaka till hotellet, smidigt när det funkar, men lite nervöst då det inte är något man gör varje dag (kände oss verkligen som lantisar i stan).
DSC_2246 DSC_2252
Onsdagsmorgonen tog jag en promenad vid vattnet medans resten av familjen tog ett dopp i poolen igen. Hotellet vi bodde på var jättefint ett riktigt spökslott så här i halloween tider:). Älskar när vattnet ligger precis bredvid, är säkert jättefint här på sommaren då man kan bada utomhus också. På vägen hem stannade vi till på Zetas trädgård och där blir man alltid så inspirerad.
Så nu är vi full laddade med familjetid så viktigt att bara vara ibland och ägna tid till varandra…
Nu dags att servera lite frukost till de två höstlovslediga.
Ha en toppen dag!
Kram Cecilia

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar